AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kaplumbağa görmek

Kahve falında küçük kaplumbağa görmek

Kahve falında küçük kaplumbağa görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde güzel bir ortam sizi bekliyor.

Kahve falında küçük kaplumbağalar görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil kaplumbağa görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kaplumbağa görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında küçük su kaplumbağası görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, tövbelerinin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek kişinin adeta gençleşeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağayı öldürmek sıhhat ve huzur bulacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kaplumbağa görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara kaplumbağası görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir