AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağayı öldürmek

Kahve falında kaplumbağayı öldürmek

Kahve falında kaplumbağayı öldürmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinde başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağayı öldürmek gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Kahve falında kaplumbağanın öldüğünü görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında su kaplumbağasının öldüğünü görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa öldürmeye çalışmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına inanılır.

Kahve falında su kaplumbağası öldürmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa öldüğünü görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa öldürdüğünü görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağayı öldürmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa öldürmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kafasını rahatlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir