AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kaplumbağa görmek

Kahve falında beyaz kaplumbağa görmek

Kahve falında beyaz kaplumbağa görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, bol nimete kavuşulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kaplumbağa gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında beyaz kaplumbağa görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağadan kaçmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzen kaplumbağa görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa resmi görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında falda kaplumbağa görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, başarıları ile konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında su kaplumbağasının çoğaldığını görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağa satın almak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, hasta ise iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek nahoş sözler işiteceğine, gelirinin azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir