AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kaplumbağalar görmek

Kahve falında küçük kaplumbağalar görmek

Kahve falında küçük kaplumbağalar görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işinde dar boğaza gireceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında küçük kaplumbağalar gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında küçük su kaplumbağası görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük kaplumbağa görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında küçük yeşil kaplumbağa görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına delalettir.

Kahve falında küçük kaplumbağalar görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağaların çiftleştiğini görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve köpek görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplumbağa görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek büyük başarıla kazanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir