AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kaplumbağası görmek

Kahve falında kara kaplumbağası görmek

Kahve falında kara kaplumbağası görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, zenginlik içinde olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Kahve falında kara kaplumbağası gördüyseniz:

  • Mevcut bilgileri veya iletilen haberleri detaylı şekilde incelemenizde fayda var.

Kahve falında kara kaplumbağası görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda kaplumbağa görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, daha rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane kaplumbağa görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında karınca ve kaplumbağa görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında akvaryum kaplumbağa görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında iki kaplumbağa görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek sıkıntı çekeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir