AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük dağ görmek

Kahve falında küçük dağ görmek

Kahve falında küçük dağ görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Kahve falında küçük dağ gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Kahve falında küçük dağ görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak maddi gücünü yitireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayadan dağ görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ aşmak ondan şifa göreceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağıya inmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dağa çıkamamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek yersiz yere suçlanacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında dağda ot toplamak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, edilen duaların kabul edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir