AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa çıkamamak

Kahve falında dağa çıkamamak

Kahve falında dağa çıkamamak adından söz ettirecek adımlar atacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağa çıkamamak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında dağların patladığını görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret eder.

Kahve falında otobüsle dağa çıkmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Kahve falında dağ armudu görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet eder.

Kahve falında dağ üzerinde ev görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında dağa arabayla çıkmak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hayırlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı inmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalettir.

Kahve falında dağda çiçekler görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı gül dağıttığını görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir