AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayadan dağ görmek

Kahve falında kayadan dağ görmek

Kahve falında kayadan dağ görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şansızlığın kırılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayadan dağ gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzdan ilerlemeli, sizi başarıya götürecek tatminkar yönü siz belirlemelisiniz.

Kahve falında kayalık dağ görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kaya dağ görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında dağda kaya görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ ve kayalık görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayadan dağ görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ kayalık görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kayalıklı dağ görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kaya düştüğünü görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir