AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan aşağıya inmek

Kahve falında dağdan aşağıya inmek

Kahve falında dağdan aşağıya inmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında dağdan aşağıya inmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına delalettir.

Kahve falında dağdan aşağı inmek işlerinin çoğalacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden aşağı inmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, işleri yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında camdan aşağıya inmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında yoldan aşağı inmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet eder.

Kahve falında arabayla bayır aşağı inmek işlerin rast gideceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir