AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ aşmak

Kahve falında dağ aşmak

Kahve falında dağ aşmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, huzura erileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağ aşmak gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Kahve falında dağ tepe aşmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Kahve falında dağları aşmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dağı aşmak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına alamet eder.

Kahve falında dağ aşmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı dağları aşmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, daha fazla mal sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında engelleri aşmak kariyerinde atılım yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında dalgaları aşmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında engel aşmak kötü olayların meydana geleceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir