AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğu hamile görmek

Kahve falında küçük çocuğu hamile görmek

Kahve falında küçük çocuğu hamile görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğu hamile gördüyseniz:

  • Gizli ilişkilere eğilim artabilir.

Kahve falında küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğu hamile görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bir çocuğu hamile görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kızı hamile görmek mal ve para biriktireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında küçük birini hamile görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın hamile olduğunu görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, helal kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında küçük kızını hamile görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir