AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun adet olduğunu görmek

Kahve falında çocuğun adet olduğunu görmek

Kahve falında çocuğun adet olduğunu görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun adet olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çocuğunun adet olduğunu görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun adet olduğunu görmek büyük atılımlar yapacağına, maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işarettir.

Kahve falında kirli adet bezi görmek ekmeğinin de artacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet bezi görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında adet oldu unu görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendinin adet olduğunu görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir