AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak güzel günlere kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, konforunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında küçük bir çocuğa sarılmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük bir erkek çocuğu görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunun küçüklüğünü görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük erkek çocuğu görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu yıkamak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir