AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun adet olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun adet olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun adet olduğunu görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, üzüntü duyacağına, mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun adet olduğunu gördüyseniz:

  • Sonradan üzülmektense güvenliği ön planda tutmakta fayda var.

Kahve falında çocuğun adet olduğunu görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun adet olduğunu görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet bezini yıkamak sıkıntılarından kurtulacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adet kan görmek sağlığından olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erken adet olmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir