AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunu dövdüğünü görmek

Kahve falında kendi çocuğunu dövdüğünü görmek

Kahve falında kendi çocuğunu dövdüğünü görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, mutluluğunun daim olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, onların güvenini sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çocuğunu dövdüğünü gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında başkasının çocuğunu dövmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dövmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek malının da eksilmeyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu dövmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu dövmek onlardan hayırsızlık göreceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunu dövmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir