AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir çocuğa sarılmak

Kahve falında küçük bir çocuğa sarılmak

Kahve falında küçük bir çocuğa sarılmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük bir çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğa sarılmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında küçük çocuğu olduğunu görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu öldürmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, ele geçen kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında küçük çocuğa para vermek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kariyer sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi küçük çocuğunu görmek rahata erileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir