AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi küçük çocuğunu görmek

Kahve falında kendi küçük çocuğunu görmek

Kahve falında kendi küçük çocuğunu görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, parasının her geçen gün artacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kendi küçük çocuğunu gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek iş yeri sahibi olacağına, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğun öldüğünü görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayatının başarılarla dolacağına inanılır.

Kahve falında küçük çocuğa çiş yaptırmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu küçük görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu küçük görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir