AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğu öldürmek

Kahve falında küçük çocuğu öldürmek

Kahve falında küçük çocuğu öldürmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, işlerinde verimin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu öldürmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Kahve falında küçük bir çocuğu öldürmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında küçük çocuğu öldürmek rakipsiz hale geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında küçük bir çocuğun öldüğünü görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun öldüğünü görmek düzeninin yıkılmayacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek sırtının yere gelmeyeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir