AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında küçük çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında küçük çocuğu olduğunu görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Kahve falında küçük çocuğu görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğu sakallı görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak büyük emekler vereceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir