AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğa para vermek

Kahve falında küçük çocuğa para vermek

Kahve falında küçük çocuğa para vermek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğa para vermek gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında küçük çocuğa para vermek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu küçük görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına inanılır.

Kahve falında küçük çocuğu görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğa araba çarptığını görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun küçüklüğünü görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi küçük çocuğunu görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu hamile görmek ondan kazanç elde edeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir