AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kuşa binmek

Kahve falında beyaz kuşa binmek

Kahve falında beyaz kuşa binmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kuşa binmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Kahve falında beyaz kuşa binmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Kahve falında anka kuşuna binmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında deve kuşuna binmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında büyük kuşa binmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, güzel bir iş fırsatına işarettir.

Kahve falında beyaz kuşu görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek başarısının azalacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz muhabbet kuşu görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kuşla konuşmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir