AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini dövmek

Kahve falında bebeğini dövmek

Kahve falında bebeğini dövmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında bebeğini dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında küçük bebek dövmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye yorulur.

Kahve falında bebek dövdüğünü görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğini dövmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bebek dövmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak bebek dövmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bebeği dövmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebek dövmek rütbesinin artacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği dövmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir