AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek dövdüğünü görmek

Kahve falında bebek dövdüğünü görmek

Kahve falında bebek dövdüğünü görmek çalışmaları kötüleyeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yeni bir ortama girileceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, duaların kabul göreceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bebek dövdüğünü gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında küçük bebek dövmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği dövmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine yorulur.

Kahve falında bir bebeği dövmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında oyuncak bebek dövmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek dövmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğini dövmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek dövdüğünü görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek dövmek planlı ve programlı davranacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir