AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bavul görmek

Kahve falında kara bavul görmek

Kahve falında kara bavul görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, maddi zarar edeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kara bavul gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Kahve falında kara bavul görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında bavul satın almak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bavulda para görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet eder.

Kahve falında bir bavul para görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolculukta bavul kaybetmek geçim derdinin olmayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında bavul hediye almak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bavul görmek malvarlığının artacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir