AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü bavul görmek

Kahve falında bir sürü bavul görmek

Kahve falında bir sürü bavul görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü bavul gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Kahve falında bir sürü bavul görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinde bavul görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bavulunu kaybettiğini görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulur.

Kahve falında iki bavul görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli bavul görmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, engellerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bavul görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir