AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta kuzu görmek

Kahve falında kucakta kuzu görmek

Kahve falında kucakta kuzu görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kucakta kuzu gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında kucakta kuzu görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucakta kırmızı gül görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işarettir.

Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kucakta görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kucaktan bebek düşürmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucakta odun taşımak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kucakta gezmek herkesten ileriye gideceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi kucakta taşımak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir