AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek

Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek

Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında kucaktan bebek düşürmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında kucakta ikiz bebek görmek kimse ile tartışmayacağına, başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kucakta uyuyan bebek görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği kucakta görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucakta uyutmak işinde verimsiz olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak kendisini işine veremeyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek uyutmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir