AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucaktan bebek düşürmek

Kahve falında kucaktan bebek düşürmek

Kahve falında kucaktan bebek düşürmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, işlerinin sarpa saracağına, daha iyi anlaşır olacağına, geçim derdi çekeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında kucaktan bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında kucaktan bebek düşürmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kucakta ağlayan bebek görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kucakta bebek uyutmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, elindekileri de kaptıracağına inanılır.

Kahve falında kucakta bebek taşımak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında kucakta uyuyan bebek görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebeği kucakta görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir