AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kucakta taşımak

Kahve falında anneyi kucakta taşımak

Kahve falında anneyi kucakta taşımak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, kısmetinin kendinden yana olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi kucakta taşımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, imajınız veya kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışık olabilir.

Kahve falında anneyi kucakta taşımak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kucakta bebek taşımak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucakta birini taşımak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak ticaretin değer ve hız kazanacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı kucakta taşımak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir