AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kucakta görmek

Kahve falında kendini kucakta görmek

Kahve falında kendini kucakta görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, ticaretin büyüyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kucakta gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Kahve falında kucakta bebek sevmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeği kucakta görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, en çetin zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, beklentilerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kucakta oturmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta ikiz bebek görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kucakta yastık görmek borcunu ödeyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucakta birini taşımak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir