AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta gezmek

Kahve falında kucakta gezmek

Kahve falında kucakta gezmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kucakta gezmek gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında kucakta gezmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta hasta taşımak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlığın da bozulacağına işarettir.

Kahve falında kucakta olmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak büyük bir ihanete uğranacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında anneyi kucakta taşımak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kucakta ağlayan bebek görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında birini kucakta taşımak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir