AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek olmak

Kahve falında kucağında bebek olmak

Kahve falında kucağında bebek olmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, zaferlere doymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek olmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Kahve falında kucağa erkek bebek almak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağından bebek düşürmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalettir.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında birinin kucağına bebek vermek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kucağında bebek gezdirmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Kahve falında kendi bebeğini kucağında görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kucağında bebek görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalet eder.

Kahve falında kucağında bebek sevmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir