AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağına bebek almak

Kahve falında kucağına bebek almak

Kahve falında kucağına bebek almak kendisine fırsatlar yaratacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında kucağına bebek almak gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Kahve falında kucağımda bebek görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kucağında bebekle yürümek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucağa almak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan bebeği kucağına almak şansının da döneceğine, büyük kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kucağında erkek bebek görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebeği kucağında görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak elinin darlık içinde kalacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir