AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının kucağında bebek görmek

Kahve falında karısının kucağında bebek görmek

Kahve falında karısının kucağında bebek görmek parasının ve makamının artacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının kucağında bebek gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında karısının kucağında bebek görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısının erkek bebek doğurduğunu görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında karısının bebek emzirdiğini görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin kucağında bebek görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek kucağına almak sermayesini riske etmeyeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında bebeğini kucağına almak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında güzel bebek görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği kucağından düşürdüğünü görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir