AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kucağına almak

Kahve falında bebek kucağına almak

Kahve falında bebek kucağına almak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kucağına almak gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğinin kucağında bebek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, imkânların günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği kucağa almak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kucağında bebek görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan bebeği kucağına almak kâbus gibi günlerin geleceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kucağında bebek görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağında bebek görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bebeğini kucağına almak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeği kucağa almak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir