AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeği kucağına almak

Kahve falında erkek bebeği kucağına almak

Kahve falında erkek bebeği kucağına almak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği kucağına almak gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Kahve falında başkasının kucağında erkek bebek görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin kucağında bebek görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kucağına erkek bebek almak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kucağımda erkek bebek görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebeği kucağına aldığını görmek büyük kazanç elde edileceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebeği kucağına almak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kucağında erkek bebek görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir