AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek gezdirmek

Kahve falında kucağında bebek gezdirmek

Kahve falında kucağında bebek gezdirmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek gezdirmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız sunumların karşı tarafın anlayabileceği şekilde olmasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kucağında bebek gezdirmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kucağında gezmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kucağında bebek görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek birçok yeni fikir edinileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağına bebek almak çözümlere ve şifaya kavuşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına inanılır.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin kucağında bebek görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir