AnaSayfa / Genel / Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak muradın olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak gördüyseniz:

  • Farklı farklı işaretler, çevrenizdeki kişilerin dileklerinizi yerine getirmesini zorlaştırıyor.

Kahve falında kucağında kundaklı bebek görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına yorulur.

Kahve falında kucağında kundakta bebek görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında kundaklanmış bebek görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kundakta erkek bebek görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kundağa sarılı bebek görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, rahat bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kundaklı bebek görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane kundakta bebek görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir