AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kucağında bebek görmek

Kahve falında ölmüş birinin kucağında bebek görmek

Kahve falında ölmüş birinin kucağında bebek görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, helal rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Başkalarının sağlık sorunlarına gösterdiğiniz duyarlıllığın yarısını kendinize gösterseniz, mükemmel bir fiziksel performans tutturabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Kahve falında bir bebeği kucağına almak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağında görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği kucağından düşürdüğünü görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işarettir.

Kahve falında kucağına yeni doğmuş bebek almak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek kucağa almak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini kucağında görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir