AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek hasret çekileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yeniden can bulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek gördüyseniz:

  • Konu her neyse, bir de, kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, hayallerinin söneceğine inanılır.

Kahve falında kucağında bebek olan kadın görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında kadının kucağında bebek görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın kucağında bebek görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını kucağına almak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını kucağına almak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında kucağına erkek bebek almak fırsatların teker teker elden kaçacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir