AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılmış kedi görmek

Kahve falında asılmış kedi görmek

Kahve falında asılmış kedi görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında asılmış kedi gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz değişebilir ya da tamamen farklı yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında asılmış kedi görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asılı kedi görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asılı bayrak görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında asılmış bebek görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, ailesini hem gururlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında asılmış çamaşır görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında asılan çamaşır görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asılmış et görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanda asılı kalmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir