AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı bayrak görmek

Kahve falında asılı bayrak görmek

Kahve falında asılı bayrak görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında asılı bayrak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Kahve falında asılı bayrak görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi asılı görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asılı koyun görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında havada asılı durmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipe asılı çamaşır görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında asılarak ölmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir