AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılmış bebek görmek

Kahve falında asılmış bebek görmek

Kahve falında asılmış bebek görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında asılmış bebek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında asılmış bebek görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında asılı perde görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta asılı adam görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatıda asılı kalmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına alamet eder.

Kahve falında asılmış insanlar görmek çok yoğun çalışacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işarettir.

Kahve falında birini asılı görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek hak yolunu tutacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir