AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı kedi görmek

Kahve falında asılı kedi görmek

Kahve falında asılı kedi görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında asılı kedi gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Kahve falında asılmış kedi görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asılı kedi görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalettir.

Kahve falında asılı ip görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asılı ayakkabı görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işaret eder.

Kahve falında asılı insan görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini ipte asılı görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara asılı fotoğraf görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asılarak ölmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir