AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılan çamaşır görmek

Kahve falında asılan çamaşır görmek

Kahve falında asılan çamaşır görmek iyi halini yitireceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, geçmişini arkada bırakacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında asılan çamaşır gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Kahve falında balkonda asılı çamaşır görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, zenginlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı çamaşırlar görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asılan çamaşır görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında çamaşır asılı görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asılmış beyaz çamaşır görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asılmış çamaşırlar görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yıkanmış asılmış çamaşır görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir