AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılmış et görmek

Kahve falında asılmış et görmek

Kahve falında asılmış et görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asılmış et gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Kahve falında kasapta asılı et görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında asılı et görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asılmış et görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, onu borçtan kurtaracağına işarettir.

Kahve falında asılmış çorap görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını asılı görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında asılı gelinlik görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında iple asılı kalmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir