AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda asılı kalmak

Kahve falında tavanda asılı kalmak

Kahve falında tavanda asılı kalmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet eder.

Kahve falında tavanda asılı kalmak gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Kahve falında tavanda asılı kalmak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere asılı kalmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı kalmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında havada asılı kalmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında iple asılı kalmak işlerinin günden güne azalacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asansörde asılı kalmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak ticaret hayatını ilerleteceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir