AnaSayfa / Genel / Kahve falında görevinden alınmak

Kahve falında görevinden alınmak

Kahve falında görevinden alınmak huzurunun yerinde olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, bazı ortak işlere gireceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, malını ve canını emniyete alacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında görevinden alınmak gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Kahve falında görevden alınmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında görevinden alınmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilk görev yerini görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görevini yapmamak hem çok mutlu olacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında görev değiştirmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir üst göreve atanmak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski görev yerini görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında din görevlisi görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir