AnaSayfa / Genel / Kahve falında kristal kolye görmek

Kahve falında kristal kolye görmek

Kahve falında kristal kolye görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, gözyaşı dökeceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kristal kolye gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kristal kolye görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kristal sürahi görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına inanılır.

Kahve falında kristal tuz görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kristal vazo görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak kristal görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında kristal görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kristal boncuk görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mavi kristal görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir