AnaSayfa / Genel / Kahve falında kristal tuz görmek

Kahve falında kristal tuz görmek

Kahve falında kristal tuz görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, zor günler geçireceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, aşkının da kalıcı olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret eder.

Kahve falında kristal tuz gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi başınıza hareket etmek zorunda kalabilir veya bırakılabilirsiniz.

Kahve falında kristal tuz görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kristal boncuk görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kristal sürahi görmek işlerinin bollaşacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kristal görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, başına türlü işler geleceğine delalettir.

Kahve falında kristal taş görmek işlerinden belirsizlik olacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kristal görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında kristal yüzük görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kristal görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir